KARPFENTEICH

Europa und Putin

Wenn diese völkische Kriegsrhetorik das Handeln der russischen Führung in den nächsten Jahren bestimmt, dann kommt etwas auf uns zu. Putin beschwört seit Wochen Größe nur über die Abgrenzung von vermeintlichen Feinden. Das sind nicht nur die NATO und der Erzfeind USA, sondern ausländische Wahlbeobachter, freie Medien, Demokraten im eigenen Land… Seinen Vorteil als Premierminister hat Putin schamlos ausgenutzt. Anständig war das nicht.

So wie sich Putin gebiert, steht zu erwarten, dass er… alles tun wird, um seine Macht zu festigen. Das heißt im schlimmsten Fall zwölf Jahre Stillstand…

Tweet about this on TwitterShare on Facebook0Share on Google+0Share on LinkedIn0
Author :
Print

Comments

  1. Hey Igor,Helemaal mee eens wat je daar zegt, en voor mij in ieder geval niet verwarrend. Het gaat anedrdiad om de besnijdenis van het hart. Als het goed is ken je het oude testament in je ziel en je hart, als je echt van God houdt. Dat neemt zeker niet weg dat het een eeuwige strijd tegen de zonden en de verleiding tot zondigen blijft. Uiteindelijk zijn er maar weinig mensen echt waardig om deel uit te maken van het lichaam van Jezus. En het lankmoedige gedoe over sexuele immoraliteit; tja, er wordt bijv. in 1 Corinthiebrs 6: vers 9-10 toch wel duidelijk beschreven hoe God het ziet.En is er nog iemand zonder zonden? Ik denk niet veel, we zijn immers allen als zondaars geboren en moeten ons wassen met het woord van God en het evangelie van Jezus. We moeten geen vriend zijn van de wereld en wereldse dingen, dat maakt je een vijand van God (Jacobus 4:4). En dat is in deze maatschappij toch wel verschrikkellijk lastig geworden.Ben ik onschuldig en zonder zonden vraag je je misschien af? Neen, zeker niet. Maar het begint bij de erkenning er van. Dat geeft God de mogelijkheid om je erbij te helpen en de Heilige Geest in je te laten werken. Ik spreek hier uit eigen ervaring, en het werk is nog steeds niet klaar.Maar als je begint toe te geven, dan ga je toch zeker merken dat er dingen veranderen in je leven. Je kijkt toch heel anders tegen dingen aan, waar je voorheen op een bepaalde manier naar keek. Bijvoorbeeld dus sexualiteit.De meesten zullen zeggen: Ach, dat hoort er toch bij? ; Op zich mee eens, het is natuurlijk ook een gegeven van God, maar dan wel bestemd voor het huwelijk en in de slaapkamer. En niet zoals het tegenwoordig vaak gaat. Ik beken ook schuld, ik heb me ook zo gedragen, maar hoe dieper je in God vertrouwd, hoe meer je gaat inzien hoe heilig het eigenlijk bedoeld is. En hoe vervuilend het anedrdiad is voor je lichaam.M.v.g.,Alex

    [WORDPRESS HASHCASH] The poster sent us ‘0 which is not a hashcash value.

  2. Your weblog is showing a lot more interest and enthusiasm. Thank you so significantly. 922175

    [WORDPRESS HASHCASH] The poster sent us ‘0 which is not a hashcash value.

  3. Pingback: Homepage

Comments are closed.